(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Maqolada Omon matjonning satirik she’rlari, ularda ilgari surilgan g‘oyalar tahlilga tortiladi. Shuningdek, shoir she’riyatidagi satiraning o‘ziga xos jihatlari haqida fikr yuritiladi.