(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim jarayonida bolalarning rivojlanish sohalarini o‘zaro integratsiyalash asosida tashkil etish masalalari yoritilgan. Rivojlanishning jismoniy, ijtimoiy-emotsional, nutqiy, bilish hamda ijodiy-estetik sohalarining o‘zaro uyg‘unligini ta’minlashda innovatsion pedagogik yondashuvlarning ahamiyati tahlil qilingan. Integrativ ta’lim modeli asosida tashkil etilgan ta’lim jarayonining bolalar shaxsini har tomonlama rivojlantirishdagi imkoniyatlari ochib berilgan