(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada analitik kimyo fanini o‘qitishda qo‘llanilayotgan elektron ta’lim resurslari tizimli ravishda tahlil qilinadi. Tadqiqot doirasida elektron darsliklar, virtual laboratoriyalar, interaktiv modullar, videoma’ruzalar, onlayn testlar va mobil ilovalar kabi resurslarning mazmuniy sifati, didaktik imkoniyatlari hamda ularning talabalarning bilim, ko‘nikma va kompetensiyalarini shakllantirishdagi o‘rni yoritilgan.