(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Mazkur maqolada Ahmad A’zamning ironiyadan foydalanish mahorati tahlil qilinadi. Muallifning qahramonlar xarakterini ochish, ularning ichki dunyosini aks ettirish va badiiy ifodani boyitishdagi ironiyaviy vositalarining o‘rni va ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, maqolada yozuvchining nutqdagi nozik hazil va kulgili iboralar orqali estetik ta’sir yaratish usullari, ironiyaning turli shakllari va badiiy matnda funksional roli tahlil qilinadi.