(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi kunda tilshunoslikning eng yangi sohalaridan biri bo‘lgan nutqiy janrlar hamda ularning tasnifi masalalari haqida fikr bidlirildi. Jahon va o‘zbek tilshunos olimlari tomonidan nutqiy janrlarning tasniflashga doir bo‘lgan nazariy firklar umumlashitirilib, ular o‘rtasidagi mushtarak jihatlar tahlil qilindi.