(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada Abdulla Qahhor asarlarida qo‘llanilgan iboralarning lingvokulturologik tahlili haqida so‘z boradi. Aytish lozimki, Abdulla Qahhor asarlarida qo‘llanilgan iboralar o‘zbek milliy mentalitetidan kelib chiqqan holda baholangan bo‘lib, ularning har biri muallif asarlarida o‘ziga xos ahamiyat kasb etgan.