(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada Najmiddin Kubro, Majididdin Bag‘dodiy, Sayfiddin Boxarziy, Najmiddin Doya, Pahlavon Mahmud kabi tariqat vakillarining ijodlaridagi fikr, g‘oya va tasavvufiy qarashlardagi mushtarak jihatlar haqida bahs yuritildi.