(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Mazkur maqolada Tohir Malikning etalon tanlash mahorati haqida so‘z boradi, adibning etalonlariga xos xususisyatlar, ayniqsa, etalonlarga qarashli sifatlovchi aniqlovchi va qaratqichli aniqlovchilarning qo‘llanganligi haqida misollar tahlilga tortilgan. Maqolada yozuvchining etalon tanlashdagi mahorati bitta etalonni turli semalar uchun qo‘llagani haqida misollar bilan sharhlangan.