(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Maqolada oliy ta’lim muassasalarida ma’naviy-ma’rifiy ishlarning uzviyligi, izchilligi va samaradorligini oshirish masalalari yoritilgan. Unda zamonaviy yondashuvlar, innovatsion texnologiyalar va ilmiy asoslangan metodlarning ahamiyati tahlil qilinadi. Talabalarning ma’naviy-axloqiy kamolotini ta’minlash, ularni tashkilotchilik va mas’uliyatga o‘rgatish jarayoniga alohida e’tibor qaratilgan.