(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Mazkur maqolada oqova suv va tozalash tizimini ifoda etuvchi terminlarning til sistemasida tizim sifati tutgan o‘rni xususida so‘z yuritiladi. Oqova suv va uni tozalash tizimiga oid terminlarning lisoniy tizimdagi o‘rni, ularning semantik, leksik va uslubiy xususiyatlari tahlil qilinadi.