(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Mazkur maqolada Chiroqchi dostonchilik maktabining yetuk vakili Shomurod baxshining hayoti va ijodi, shoirning boshidan kechirgan dolg‘ali hayot yo‘li va Shomurod shoir kuylagan terma va dostonlar haqida ma’lumot beradi. Shuningdek, baxshi kuylagan “Biyigul” termasi badiyati haqida soʻz boradi.