(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida kitobxonlikni targ‘ib qilish masalasi tahlil qilinadi. Maqolada O‘zbekistonda kitobxonlik madaniyatini rivojlantirish davlat siyosati darajasiga ko‘tarilgani, kitob mutolaasining yoshlar ma’naviy va intellektual shakllanishidagi o‘rni, shuningdek, mutolaa madaniyatini oshirishning zamonaviy strategiyalari haqida so‘z yuritiladi. Muallif kitobxonlikni yoshlar dunyoqarashini kengaytiruvchi, milliy qadriyatlarni shakllantiruvchi asosiy vosita sifatida ko‘rib chiqadi.