(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu tadqiqot zamonaviy ta’lim sharoitida innovatsion texnologiyalarning pedagogik faoliyat sifati va samaradorligiga ta’sirini o‘rganadi. Raqamli vositalar, elektron ta’lim platformalari va interaktiv o‘qitish usullarining talabalarni jalb qilish, bilimlarni saqlash hamda o‘qituvchilarning samaradorligini oshirishga qanday hissa qo‘shishi tahlil qilinadi. Natijalar innovatsion texnologiyalarni integratsiya qilish ta’lim natijalarini yaxshilashini, shaxsiylashtirilgan ta’limni rivojlantirishini va hamkorlikdagi o‘quv muhitini qo‘llab-quvvatlashini ko‘rsatadi.