(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya darslarida umumrivojlantiruvchi gimnastika mashqlarni samarali o‘rgatish usullari bo‘yicha, muallif tomonidan metodik tavsiyalar berilgan