(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada fan bo‘yicha mavzu tahlilida “Veer” texnologiyasidan foydalanishning amaliy ahamiyati xususida fikr yuritilgan. Shuningdek, “O‘zbеk tilining аmаliy uslubiyati” dаrslаridа yangi zаmоnаviy pеdаgоgik tехnоlоgiyalаr аsоsidа dаrs o‘tish uchun o‘qituvchi qаndаy qоidаlаrgа аmаl qilishi lоzimligi ham misollar asosida yoritib berilgan.