(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada oliy ta`lim muassasalarida botanika fanidan amaliy mashg‘ulotlar tashkil etishda integratsiyaviy yondashuvning o‘rni haqida ma`lumot berilgan. Barg mavzusini o‘qitishda botanikaning ichki va tashqi integratsiyasi haqida ma`lumot berilgan. Xususan,mavzuning nazariy qismida botanikaning fizika, kimyo va ekologiya bilan integratsiyasi ochib berilgan. Shuningdek, botanikaning ingliz tili, matematika, o‘simliklar fiziologiayasi, mantiq, fizika va kimyo kabi fanlar bilan integratsiyasiga oid topshiriqlar hamda ularning ahamiyati haqida ma`lumotlar berilgan.