(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Xalq shoiri Muhammad Yusufning she’riy tajriabalaridan bir namuna, ya’ni mansurasi – “Osmonning oxiri” oʻrganib chiqiladi. Mazkur she’rga xos ijodiy - badiiy talqinning o‘ziga xos jihatlari ochib beriladi, muayyan xulosalar bayon qilinadi.