(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalarning uzluksiz ta’limni rivojlantirishdagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Ta’lim jarayonida innovatsion metodlar, interfaol usullar va axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish orqali samaradorlikni oshirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.