(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada STEAM ta’lim tizimi orqali bo‘lajak pedagoglarning raqamli kompetensiyalarini shakllantirish masalalari tahlil qilinadi. Raqamli savodxonlikni oshirish, axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini (AKT) ta’lim jarayoniga integratsiya qilish hamda STEAM yondashuvi asosida ta’lim sifatini oshirish muhim jihatlar sifatida ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot davomida pedagoglarning raqamli kompetensiyasini rivojlantirish bo‘yicha mavjud muammolar va ularni hal qilish yo‘llari tahlil qilinadi.