(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2025)
ushbu maqolada antroposentrik yondashuvga asoslangan innovatsion va integratsiyalashgan darslarning tuzilishi inklyuziv ta’lim jarayonida boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini antroposentrik yondashuv asosida tarbiyalashning asosiy yo‘nalishlari va ularning mazmunlari, inklyuziv ta’lim jarayonida boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini antroposentrik yondashuv asosida tarbiyalash uchun pedagoglarnining inklyuziv ta’lim sharoitiga tayyorligini oshirish vazifalari ochib berilgan.