(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2024)
Maqolada o‘zbek she’riyatida umuminsoniy muammolarning badiiy talqin qilinishi, shoirlar ijodiy individualligi, badiiy mahorati kabi masalalar Abdulla Oripov va Muhammad Yusuf ijodi misolida nazariy va badiiy tahlil qilinadi.