MA’RIFATPARVAR AJDODLARIMIZ MEROSI BIZ UCHUN IBRAT MAKTABIDIR (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu   maqolada    jadidlar  to’g’risida  va  hozirgi  hayotimiz  to’g’risida  qisqacha  ma’lumot beriladi