IQTISODIY TIZIMLARNI BOSHQARISH JARAYONLARIDA MENEJMENT O‘RNI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada biz iqtisodiyot sektori uchun menejmentda qanday maqsadlar borligini ko'rib chiqamiz. Ushbu maqsadlarga erishish boshqaruv funktsiyalari majmuasini amalga oshirish orqali amalga oshiriladi. Bu funksiya va maqsadlarni amalga oshirish turli boshqaruv usullariga asoslanadi.