QADIMGI TURKIY ADABIYOTDA MIFOLOGIK TALQIN (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Asotiriy ifoda faoliyat maydonini aynan bevosita munosabatlar uyushmasi tayin etishini inobatga olsak, tasvir shakli va uslubi vazifadoshlikdan o‘sib chiqishi ayonlashadi.