INNOVASION IQTISODIYOT SHAROITIDA BOSHQA TARMOQLAR VA SOHALARNI RIVOJLANTIRISH MASALALARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada innovasion iqtisodiyot sharoitida rivojlanib borayotgan sohalar va  tarmoqlar haqida keng ko`lamda ma`lumot beriladi hamda  iqtisodiyotni har tomonlama rivojlantirish uchun mamlakatimizda turizm sanoatining  mikoniyatlari tahlil etiladi.