BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING O‘QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA, IFODALI O‘QISH KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining o‘qish savodxonligi darslarida, ifodali o‘qish ko‘nikmalarini shakllantirish, hamda o‘quvchilarda ifodali o‘qish ko‘nikmasini turli xil metodlar orqali o‘rgatish va bu usul yordmida ta’lim samaradorligini oshirish haqida muhokama qilinadi.