OLIY TA’LIM TASHKILOTLARI TALABALARIDA KREATIVLIKNI RIVOJLANTIRISH DOLZARB PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Maqolada oliy ta‘lim muassasalarida bo‘lajak o‘qituvchilarning bugungi kundagi ta’lim jarayonida oliy ta’limning ahamiyati muhumligi, Jahondagi globallashuv jarayonlari, innovatsion jamiyatga bo’lgan ehtiyoj, Mutaxassislar tayyorlash tizimini modernizatsiyalash, pedagogik faoliyat samaradorligini ta’minlashning asosiy shartlaridan biri ekanligi, Kreativ mutaxassislarni shakllantirish zamonaviy jamiyat ta’lim tizimining asosiy vazifalaridan biri ekanligi ko’rsatib o’tilgan.