O‘QUV MAVZUSINI O‘ZLASHTIRISH JARAYONIDA – AMALIYOTDA QO‘LLANILAYOTGAN TA’LIM METODLARINING MAZMUNI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Maqolada ta’lim tizimida qo‘llaniladigan ta’lim metodlarining bir necha turlari yoritib berilgan. Jumladan: talabalarning nazariy bilimlarini o‘zlashtirganliklarini aniqlash, ma’lumotlarni umumlashtirishi va tizimlashtirish; yangi mavzuni o‘rganishda talaba tafakkurini boshqarish; talabalarning ijodiy qobiliyati, aqliy kuchi, intellektini rivojlantirish vaho kazolar.