“BOLALAR PSIXOLOGIYASI FANINING MAQSADI, VAZIFALARI VA TARKIBIY TUZILISHI” MODULINI O‘QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada Bolalar psixologiyasi psixologiyaning fanini maqsadi vazifasini talabalarga interfaol usullardan foydalangan xolda  bolaning tug‘ilganidan to voyaga yetgunga qadar bo‘lgan psixik rivojlanishini, turli yoshdagi bolalar psixikasining rivojlanish qonuniyatlarini, rivojlanishning turli bosqichlari o‘rgatish.