MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI ESTETIK TARBIYALASHNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqola badiiy-nutqiy faoliyat mashg‘ulotlarida bolalarni estetik tarbiyalash metodikasini o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqotning asosiy maqsadi - badiiy-nutqiy faoliyat mashg‘ulotlari orqali boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining axloqiy va ma’naviy tarbiyasini takomillashtirish, ularga pedagogik faoliyatda qo‘llash mumkin bo‘lgan yangi metodik yondashuvlarni taqdim etiladi.