MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI TАRBIYАCHILARINING INNOVАTSION FАOLIYАTINI RIVOJLANTIRISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tarbiyachisining innovatsion faoliyatini rivojlantirish, yangilik yaratishi, yangi bilimlarni o‘zlashtirishi va tarbiyachining innovatorligini rivojlantirish haqida so‘z boradi.