TARBIYACHINING KASBIY KOMPETENSIYASI MAKTABGACHA TA'LIM SIFATINI OSHIRISH OMILI SIFATIDA (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqola maktabgacha ta'lim muassasalarining metodistlari, katta o'qituvchilari va tarbiyachilari uchun foydali bo'ladi. U o'qituvchining kasbiy malakasini oshirish orqali maktabgacha ta'lim sifatini oshirish bo'yicha uslubiy ishlar tizimini tavsiflaydi.