SHAXSNING IJTIMOIYLASHUVIGA TA'SIR ETUVCHI OMILLAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ушбу мақолада тўқимачилик оловбардош матога мўлжалланган ипларнинг оловбардошлик хусусиятини оширишда эмулсияланган ва эмулсияланмаган турли тола таркибли ипларнинг хоссалари кўрсаткичларининг таққосий натижалари келтирилган.