OLIY TA’LIM MUASSALARI O‘QUV JARAYONIGA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARINI TATBIQ ETISHNING AMALIY YO‘NALISHLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalari o‘quv jarayoniga innovatsion ta’lim texnologiyalarini tatbiq etishning amaliy yo‘nalishlari tahlili o‘z ifodasini topgan.