TARBIYA FANINI O‘QITISH ORQALI O‘QUVCHILARNI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada “Tarbiya” fanini o‘qitish orqali maktab o‘quvchilarini vatanparvarlik ruhida tarbiyalash,vatanni sevish,vatanga bo‘lgan muhabbatni oiladan boshlashligi orqali singdirish vatan tuyg’usi, vatanni ardoqlash haqida fikr va mulohazalar keltirib o‘tilgan.