BOSHLANG’ICH SINFLARDA RUS TILINI MULTIMEDIA ORQALI O’QITISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy ilm-fan talablaridan biri bo'lgan til o'rganish va o'rgatishning zamonaviy va interfaol usullari boshlang'ich sinflar misolida ko'rib chiqilgan. Qolaversa, pedagoglar foydalanishi uchun manfaatli bo'ladigan bir necha innovatsion metodlar ham keltirib o'tilgan.