TOPONOMIKADA GIDRONIMLARNING O‘RNI VA GEOGRAFIK ATAMALAR NOMLANISHIDAGI O‘RNI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada toponomikaning tilimiz rivojlanishida o‘rni haqida fikr yuritadi. Gidronimlar va geografik atamalarning kelib chiqish tarixi va toponimlarning tilimizda qo‘llanilishi haqida so‘z boradi.