TURIZMDA NOVERBAL MULOQOTDAN FOYDALANISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Verbal va noverbal muloqot inson turmush tarzining ajralmas qismidir va bugungi kunda barcha sohalarda shuningdek, turizm sohasida ham keng qo‘llanilmoqda. Ushbu maqolada, verbal va noverbal muloqotni turizm sohasidagi o‘rni haqida fikr yuritamiz.