O`ZBEK VA QORAQALPOQ XALQ MAQOLLARINING MA’NODOSHLIK XUSUSIYATLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada o`zbek va qoraqalpoq xalq maqollarining o`ziga xoslik xususiyati izohlanadi. Maqollarning o`rtasida ma’nodoshlik haqida fikr yuritiladi. O`zbek va qoraqalpoq xalq maqollari ma’nodoshlik xususiyati asosida bir-biri bilan solishtiriladi.