TURLI XIL MAVJUDOTLAR O‘RTASIDAGI MUNOSABATNI IFODALOVCHI TIL BELGISI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada tilshunoslikning asosiy belgilaridan shakl va ma’no tafsilotlari va shuningdek so‘zning ma'nosini ushbu so‘z qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan.