BOSHLANG’ICH TA’LIM FANLARINI O‘QITISHDA INNOVATSION YONDASHUV (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich ta’lim fanlarini o‘qitishda innovatsion yondashuvning ahamiyati xususida fikr yuritiladi.