MAKTABLARDA BIOLOGIYA FANIDA HUJAYRA MAVZUSINI O'TISHDA YANGI ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO'LLASH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada maktablarda ‘‘Zamonaviy texnologiyalar’’ asosida darsni tashkil qilish o’rganilgan. Shuningdek o’quchilarda zamonaviy axborot texnik qurulmalaridan yuqori darajada foydalana olish maxoratini yanada rivojlantirib, ta’lim olish jarayonini takomillashtirish hamda o’quvchilarda biologiya fanga nisbatan talab va qiziqishlarini ortirish bo’yicha taklif va tafsiyalar ishlab chiqilgan.