DINIY USLUBNI YUZAGA KELTIRUVCHI LINGVISTIK OMILLAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada diniy uslubning boshqa nutq uslublaridan farqi va uni yuzaga chiqaruvchi lingvistik omillar haqida so‘z yuritiladi va ular misollar orqali dalillanadi.