SHAXSGA YO’NALTIRILGAN ELEKTRON TA’LIMNI JORIY ETISHNING MAZMUN MOHIYATI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Shaxsga yo'naltirilgan elektron ta'lim-bu zamonaviy ta'lim amaliyotiga faol ravishda kiritilgan ta'limga innovatsion yondashuv. Zamonaviy ta'limda bunday ta'limni joriy etishning mohiyati va ahamiyatini ko'rib chiqadi.Shaxsga yo'naltirilgan elektron ta'limni joriy etish o'quv jarayonini individuallashtirish kontseptsiyasiga asoslanadi. Ushbu yondashuv o'rganishni har bir o'quvchining o'ziga xos ehtiyojlari, qiziqishlari va o'rganish uslublariga moslashtirishga imkon beradi. Ta'limni individuallashtirish ta'limning motivatsiyasi, samaradorligi va sifatini oshirishga yordam beradi.Shaxsga yo'naltirilgan elektron ta'limni joriy etishning asosiy afzalliklari orasida ta'limning moslashuvchanligi va mavjudligi, o'quv jarayoniga shaxsiylashtirilgan yondashuv, zamonaviy ta'lim texnologiyalaridan foydalanish va ta'lim taraqqiyotini samarali nazorat qilish kiradi.