ERTAKLARNING KOGNITIV-SEMANTIK XUSUSIYATLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Mazkur maqolada ertaklarning kognitiv dasturi insonlarning fikrlash doirasiga qarab turib belgilanishi, bolalar olamining lisoniy manzarasi xususida fikr yuritilgan.