TOPONIMLARNING GRAMMATIK XUSUSIYATLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada toponimlar va joy ta’rifi, Muhammad Yusuf she’riyatidagi joy nomlari tasnifi, grammatik xususiyatlari va ularning o‘zgarish bosqichi, sodda va qo‘shma toponimlar haqida to‘xtalib o‘tilgan.