INFORMACIYALÍQ SIYASATTÍ ÁMELGE ASÍRÍWDA JÁMIYETSHILIK PENEN BAYLANÍSLAR HÁM BASPASÓZ XÍZMETINIŃ ROLI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Maqalada Ózbekstanda PR iskerliginiń payda bolıwınıń tariyxıy basqıshları klassifikaciyalıq formada úyrenilgen. Sonday-aq, informaciyalıq siyasattı ámelge asırıwda jámiyetshilik penen baylanıslar hám baspasóz xızmetiniń rolı haqqında sóz baradı. PR iskerligin hám PR bazarın rawajlandırıw boyınsha usınıslar islep shıǵılǵan.