ҒҰМЫРЫН ҒЫЛЫМ-БІЛІМГЕ АРНАҒАН ЖАН (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Өзіңмен қатар жүрген, көп жылдар бірге қызмет істеп келе жатқан замандастар туралы пікір айтудың өзіндік орны бар. Адамның жасы ұлғайған сайын өткен өміріне көз тастап, артында қалған үлгілі істерін ескеріп, жүріп өткен жолының дұрыстығын көңіліне демеу қылу үшін де замандастарының жылы лебізі керек-ақ.