„MEZON UZ-ZAMON“ ‒ DAVR VOQELIGINING KO‘ZGUSI SIFATIDA (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada XX asrda yashagan yirik ma’rifatpar, publitsist, shoir Is’hoqxon Ibratning „Mezon uz-zamon“ asari mezonlari tahlil qilingan va undagi muammolar, kamchiliklar bugungi kun vakillariga ibrat qilib ko‘rsatilgan.