YOSH FUTBOLCHILARNI CHIDAMLILIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISHNI BOSQICHMA-BOSQICH TASHKILLASHTIRISH USULLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Bu maqola futbolchilarni chidamlilik sifatlarini rivojlantirish bosqichma-bosqich tashkillashtirish usullarini o'rganishni maqsad qiladi. Maqolada har bir bosqichning o'ziga xos tahlili va amaliy tavsiyalar mavjud.